Puslapiai

2011 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

Agurkinė Veido Kaukė

Bandžiau išsiaiškinti kas yra agurkas – vaisius are daržovė?! Skaitinėjau internete, klausiau žmonių ir išsiaiškinau, kad agurkas, pasirodo, gali būti ir vaisius, ir darzovė… Kalbant apie veido kaukes, man agurkas patinka labiau kaip vaisius :)

Kaip jau minėjau, pereitą šeštadienį mano virtuvėje vyko didelis sujudimas. Draugė gamino pietus, o aš, liedama prakaitą gaminau grožio puoselėjimo priemones. O šeštadienio tematika buvo: melionai ir agurkai. Pagaminus šviežiais vaisiais kvepiantį kūno šveitiklį, ėmiausi agurkinės veido kaukės. Kas geriau atgaivis odą jei ne agurkai?!
Agurkinė Veido Kaukė
1/3 tarkuoto ar sumalto agurko
1 šaukštas medaus
1 šaukštas jogurto (pasirinktinai)
Šiai kaukei galima naudoti išpaustas agurko sultis, bet kaip jau rašiau anksčiau, labai nemėgstu kai reikia ką nors išmesti, ypatingai agurko minkštimą, kuriame tiek daug vitaminų!

Agurko griežinėlius sumalkite rankiniu smukintuvu (jei tokio neturite, agurką smulkiai sutarkuokite) sumaišykit su medum ir jogurtu. Galite tiesiog pasimėgauti medaus ir agurko mišiniu.

Užtepkit kaukę ant švaraus veido ir palaikykit apie 20 minučių. Iš kart pajusit kaip šviežios ir gaivios agurko sultys įsigeria į odą. Malonumas garantuotas! Kaukę nuplaukite drungnu vandeniu ir pamaitinkit odą mėgstamu kremu.

ŠALTINIS:  http://sveikosgyvensenosvetaine.wordpress.com/2011/07/30/agurkine-veido-kauke/ 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą